Månedens Sigma de Luxe'er

Foto: Fra Danske Juniormesterskaber 2017, Frederik Bornemann gør klar til start.

3. februar 2018
Ane Andersen m.fl.

Månedens sigma de luxe´er følger her.

Sigma 5 Allerød

Alma Geneser

Alma Geneser har udvist stor interesse for at forbedre sig, og hun spørger tit til, hvad hun kan blive bedre til, som hendes svømning kan blive endnu bedre. Alma gør det altid godt til stævnerne, hvor hun har slået mange personlige rekorder efterhånden. Derfor fortjener hun at blive månedens svømmer.

Frederik Gersby

Frederik Gersby er månedens svømmer, da han gang på gang imponere til både stævner, men også til træning. Freddy er god til at presse sig selv til det yderste, og samtidig presser og motivere han også de andre svømme kammerater. Derfor fortjener han at blive månedens svømmer.

Sigma 5 Birkerød

Christine Dalsgaard

Christine kommer altid glad til træning og hendes glæde smitter. I en periode er Christine vokset meget, og både arme og ben kan blive noget lange at styre. Christine er dog dejligt vedholdenhed. Hun arbejder stille og roligt med sin teknik og hun bliver ved selvom det ikke altid er helt ligetil. Gennem hårdt arbejde har hun nu oplevet, at der kan komme stor fremgang. Christine er månedens svømmer på S5 januar 2018

Albert Skov Andersen

Vilje og vedholdenhed kommer man langt med. Albert har begge dele, og knokler hver dag til træning. Teknikken kommer ikke helt let, men Albert giver ikke op. Når de højere drenge har lettere ved tempoet, hænger Albert på, eller han udfordrer dem alternativt i udspring med salto fra 1m vippen. Her er han suveræn, ligesom han altid med godt humør bidrager til sammenholdet. Albert er månedens svømmer på S5 januar 2018

Sigma 4

Andrea Vedøe

Andrea er månedens pigesvømmer på Sigma 4. Efter at have været slået lidt tilbage af sygdom i slutningen af 2017 er Andrea kommet stærkt tilbage med højt fremmøde og vilje til at give sig til træning. Som en rigtig positiv ting, der også viser vilje til at forbedre sig, oplever vi trænere, at Andrea er begyndt at spørge, hvad hun skal gøre for at forbedre sig, og om vi vil kigge på hende og give feedback. Tillykke med titlen som månedens svømmer, og fortsæt det gode arbejde.

Sebastian Gottlieb

I januar har Seb skilt sig positivt ud blandt drengene på Sigma 4, blandt andet ved at være den eneste med 100 % fremmøde, og vi trænere kan tydeligt mærke på Seb, at han er træningsparat hver eneste gang. Seb har også trænet rigtig godt både på land og i vand ved at give sig tid til at øve teknikken i teknikserier og ved at give den gas i hovedserier. Tillykke med titlen som månedens svømmer, og fortsæt det gode arbejde.

Sigma 3

Mathilde Autzen

Mathilde er i januar begyndt at udfordre sig selv lidt mere end normalt. Mathilde er begyndt at forstå, at udvikling kræver god træningsindsats hver dag. Mathilde er god til i hverdagen af arbejde med den teknik og de træningsvaner, hun bliver udfordret med. Derudover har Mathilde et højt fremmøde og hun kommer altid ind i hallen med smil på læben. 

Mads Liechti

Mads har vist stort gå på mod i januar måned. Mads har 100% fremmøde og derudover har Mads vist sit store engagement i sporten, ved at prioritere at blive 10-15min længere ved nogle morgentræninger for at øve noget bestemt teknik. Mads har gjort stort indtryk i januar måned og han fortjener at blive månedens drenge svømmer på Sigma 3!

Sigma 2

Månedens svømmer på Sigma 2 har i januar været svær at kåre.

Det har været svært at vælge kun én svømmer ud, da der har været et utrolig godt træningsniveau og fremmødet har været højt over næsten hele linjen. Holdet har virkelig gjort det godt.

Frederik Bornemann

Alligevel skiller Frederik Bornemann sig ud. Frederik har forbedret sin indsats til arbejdet med at forbedre sin teknik, samtidig holder han altid højt niveau både på det aerobe arbejde og når det bliver mere intensivt. Hertil har Frederik 100% fremmøde siden december og til Lyngby Open blev det til gode forbedringer til årets første langbanestævne. Det er også værd at nævne at Frederik har Sigma’s flotteste hår!

Tillykke med titlen!