Månedens svømmere - december 2017

4. januar 2018
Lasse iversen m.fl.

Så er december måneds svømmere fundet.

Sigma 5 Birkerød:

Røskva Rosenbohm

Selvom teknikken er svær, knokler Røskva ufortrødent hver dag til træning. Med stor positiv energi yder hun en vedholdende indsats, der giver resultater. Hun samler holdet med glæde og ingen kan som Røskva hoppe sig klar til holdkapindsatser langt over forventet ydeevne. Røskva er månedens svømmer for stor positiv energisk indsats.

Magnus Jakobsen

Det kan være irriterende igen og igen at være nummer 2. Men med ihærdig målrettet indsats og stor udholdenhed, har Magnus nu oplevet, at resultaterne også kommer. Magnus træner hver dag energisk med fokus på alt fra teknik til intensitet med styr på starttider. Oven i det tager han rigtig god hånd om de yngre på holdet. Derfor er Magnus månedens svømmer.

 

Sigma 5 Allerød

Karen Markussen:

Karen er en kæmpe humorbombe og er altid glad. Hun skaber god kemi på holdet og har taget rigtig godt i mod de yngre svømmere. Karen vil gerne lære og blive bedre, men hun giver også hendes egne erfaringer videre til de andre svømmere. Karen er en rigtig god kammerat og er derfor månedens svømmer.

Lucas Linderoth:

Lucas har forbedret og udviklet sig enormt meget. Han vil altid blive bedre og spørger tit til, hvad han kan fokusere på, så han kan forbedre sin svømning. Til stævner hepper Lucas altid på  sine holdkammerater til, og han er selv meget fokuseret, når han skal ud og konkurrere. Derfor er Lucas L månedens svømmer.

Sigma 4

Agnete Boelt 

Agnete har 100 % fremmøde og hun yder altid rigtig godt til både svømme- og landtræning. Til stævner udvikler Agnete sig rigtig meget, og til Sigma Birkerød Cup i begyndelsen af december, vandt hun pointkonkurrencen for sin aldersgruppe. Agnete gennemfører gladelig alle programmer, og det er en fornøjelse, når hun også kommer med input til programmerne. Smilende Agnete er denne måneds svømmer på Sigma 4, tillykke med det.

Sigma 3

Andreas Hoffmann

Andreas har leveret en flot indsat i december og har haft flot fremmøde. Han har været god til udfordre sig selv træning  og har ikke bare valgt den nemme løsning. Andreas vælger at gå efter de rigtige løsninger og han er villig til at knokle hårdt for at udvikle sig til alle træningspas.

Caroline Bach Mindested

Caroline har ligesom Andreas været god til at udfordre sig selv til træning. Caroline tager ansvar og forsøger konstant at vælge de løsninger, der gør hende til en bedre svømmer. Caroline har desuden et flot fremmøde til træning og hun er en god og støttende holdkammerat.

Sigma 2

Laura Boutrup

Laura har knoklet, kæmpet og koncentreret sig. Hun har holdt et højt og meget stabilt træningsniveau i alle træningspas. Herudover har Laura et gå-på-mod som inspirerer og smitter af på de holdkammerater som befinder sig omkring. Og at Laura også har et smil og et humør som er i topform er et kæmpe plus.

Stort tillykke med titlen, fortsæt det gode arbejde og det høje humør.