Månedens svømmere i februar

6. marts 2018
Christoffer Jørgensen m.fl.

SIGMA 5 Birkerød

Amanda Knirkholt Jacobsen: Kommer glad til træning og forsøger hver gang med energisk indsats. Amandas smidighed er i særklasse, men det giver bagslag i forhold til periodiske skulderproblemer, og ind imellem må hun svømme mere ben eller lave øvelser på kant. Hun er alligevel altid en positiv del af holdet og bidrager gerne til det fælles. Amanda har en overraskende vedholdenhed. Overraskende både for hende selv og for flere konkurrenter, der er blevet snydt af hendes seje afslutninger. Amanda kan rigtig meget i svømning. Hun er månedens svømmer februar 2018.

 Hector Kaltoft: Det nemme ville have været at give månedens svømmer-pris til Hector med det samme eller hver måned. Alle retter blikket mod ham pga. hans niveau, men det forpligter bare endnu mere i forhold til socialt ansvar og i forhold til træningsindsats. Hector arbejder vedholdende og godt med det hele. Han hepper med stor energi på sine holdkammerater, og bidrager til god stemning på holdet. Han arbejder seriøst hver dag også med de dele af træningen der er irriterende i detaljerne eller mega hårde i forhold til udholdenhed, når man som Hector helst vil sprinte. Hector er både via resultater og vedholdende arbejdsindsats et godt forbillede for de endnu yngre.

Hector er månedens svømmer februar 2018.

SIGMA 5 Allerød

Laura Bach Mindested er månedens svømmer på SIGMA 5, da hun altid kommer glad til træning og har et kæmpe gåpåmod. Hun arbejder hårdt på at forbedre sine mål, og er altid meget målrettet til stævner. I denne måned har Laura forbedret i sær sin crawl, og Gustav Capaldi er også denne månedens svømmer. Han har meget klare mål, og han spørger tit til, hvad han skal gøre, for at opnå sine mål. Gustav har også arbejdet rigtigt meget med sin crawl, og den har han formået at forbedre en hel del.

Vi i trænerteamet glæder os til at se begge svømmere svømme en hurtigt 200cr til næste stævne.

SIGMA 4

Tillykke til Cecilie Rud med titlen som månedens pigesvømmer på Sigma 4. Cecil har været ihærdig med træningen gennem hele sæsonen, men her i februar har fremmødet været 100 % og februar begyndte med flotte forbedringer til Allerød Open. Cecil er en rolig, interesseret og spørgende svømmer, der gerne vil udvikle sig, hvilket viser sig både når hun spørger efter feedback fra en træningsmakker eller os trænere, samt når hun vælger at kæmpe med på de hurtigste starttider. 

Tillykke til Tobias Rosengaard med titlen som månedens drengesvømmer på Sigma 4. Tobias har generelt et højt fremmøde og selvom han til tider er udfordret med at holde varmen på de rolige teknikdele af programmerne, så giver han den gas til træning. Det resulterede bl.a. i en masse flotte resultater til DMÅ-K. Tobias er god til at evaluere sine løb til stævner og den koncentration og opmærksomhed er han kommet godt i gang med også at bruge til træning.

SIGMA 3

Månedens svømmer for februar og marts bliver slået sammen. 

SIGMA 2

Månedens svømmer på SIGMA 2 er Therese Sand Frederiksen (2003). Therese er meget disciplineret, pligtopfyldende og leverer i hverdagen en indsats som altid er på et højt niveau. Therese er fast inventar i svømmehallen, Therese er altid til træning. Therese er en stille pige og kan virke forsigtig, men når det gælder stævner og træning finder hun det indre bæst frem – hun giver sig altid 110%! Før og efter træning er Therese, udover at være stille, smilende og så er hun en fantastisk god holdkammerat.

Stort tillykke med titlen – fortsæt det gode arbejde!