Sebastian Kauffeldt

12. juli 2018
Mia Hyldahl

Det er med stor glæde, at Sigma Swim kan annoncere, at Sebastian Føns Kauffeldt fra sæsonstart, august 2018, bliver ny ansvarlig træner for Sigmas 3. hold.

Sebastian Føns Kauffeldt er 28 år og har de seneste 3 år været ansat som fuldtidstræner i Farum Svømmeklub. Derudover er Sebastian uddannet folkeskolelærer og læser pt. en kandidat i dansk og historie på Roskilde Universitet. 

Sebastian har allerede mange års trænererfaring bag sig, begyndende i Herlev Svømmeklub i 2004, først i svømmeskolen og senere i konkurrenceafdelingen. Dernæst i Glostrup Svømmeklub, som ansvarlig træner for 2. holdet og siden cheftræner. Endelig har Sebastian været årgangstræner i Hovedstaden Svømmeklub inden han skiftede til Farum Svømmeklub i 2015, som talentudvikler og eliteholdstræner.

Sebastian er selv tidligere elitesvømmer, og har gennemført svømningens Grund- og Træneruddannelse samt en uddannelse som fitness instruktør i DGI regi.

Om sit skifte til Sigma Swim udtaler Sebastian:

I Sigma findes et af de stærkeste talentudviklingsmiljøer i dansk svømning, og jeg tror på, at jeg i fællesskab med klubbens øvrige trænere kan være med til at styrke miljøet omkring Sigmas årgangssvømmere. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at indgå i samarbejdet med klubbens svømmere, trænere, forældre og frivillige. Sigma har en kultur for konkurrencesvømning, som er unik i Danmark og som jeg ser frem til at blive en del af.

Vi i Sigma Swim glæder os til at byde Sebastian velkommen i Sigma og ser frem til et godt samarbejde med Sebastian.