Månedens SIGMA DE LUXE´er

6.12.2017
Christoffer Jørgensen, Lasse Iversen  m.fl.

I SIGMA vil vi gerne anerkende de svømmere som leverer en god indsats i hverdagen, møder til træning hver gang og samtidig er gode holdkammerater og samlet bidrager til at højne niveauet på deres respektive hold. Derfor kårer vi hver måned én svømmer fra hvert hold som har leveret noget særligt henover den forgangne måned. 

Sigma 5 Allerød
Marie Moesgaard og August Carstensen

  


Begge har trænet rigtig godt den sidste måned, så vi har kunne se tydelige forbedringer. Begge vil gerne blive bedre og spørger ofte til, at vi skal se deres vending/start/osv, for at de kan få kommentarer og blive bedre. Dette er en rigtig vigtig indstilling, som vi sætter stor pris på.

Sigma 5 Birkerød
Karla Rekling

Karla har i november måned øget både træningsmængde og intensiteten i træningen. Hun gør sig umage med sin svømning uanset, hvad hun svømmer, og prøver gerne forskellige svømmearter, distancer og øvelser. Samtidig har Karla arbejdet med sig selv og med den vigtige sociale side af svømningen. Karla vokser på holdet og hendes resultater forbedres løbende i forhold til indsatsen. Derfor er Karla månedens svømmer.

Hector Kaltoft
Hector arbejder målrettet med sin udvikling i svømning. Han træner hårdt både på intensiteten og med de små detaljer, der gør en forskel. Når detaljerne så lykkes, er han et tydeligt forbillede for de yngre på holdet – og han trækker gerne dem alle med, når der kæmpes i holdkapper, og når der grines sammen i hverdagen. Derfor er Hector månedens svømmer.

 

 

Sigma 4
Astrid og Theo

Astrid og Theo er månedens svømmere på Sigma 4 i november, fordi de med deres henholdsvis 100 % og 96 % fremmøde altid møder træningsparate op til træning. På hver deres måde er de klar til at yde en indsats og blive bedre, både i programmernes tekniske dele og i de hurtigere og hårdere dele. Samtidig er de hjælpsomme overfor deres kammerater, både når det drejer sig om banetovene eller hjælp til forståelse og starttider. Tillykke med titlen som månedens svømmere, og fortsæt det gode arbejde, det er en fornøjelse at opleve for os trænere.

Sigma 3
Christian Boutrup


Christian har leveret en solid indsats til træning, hvor han konstant tager ansvar for sin træning. Christian har deltaget i alle træningspas for november og desuden haft over 95% fremmøde siden sæsonstart. Christian udtrykker stor nysgerrig for at lære, og han stiller hver dag store krav til sig selv, sine trænere og sine holdkammerater. 

Katrine Bonefeldt


Katrine får denne pris, fordi hun har vist stort engagement til træning både i forhold til træningsdeltagelse og indsat. Katrine formår at udfordre sig selv dagligt, og hun viser vedholdenhed, når hun træner. Selv når frustrationen indtræffer, er hun god til at få situationen vendt til noget positivt. Dertil kommer, at Katrine altid har overskud til at smile.

Sigma 2
Esther Marie Heunicke


Esther har rykket sit træningsniveau, er god til at øve sig og kommer altid til træning med et stort smil. Esthers humør og tilgang smitter af på hendes holdkammerater. Fortsæt det gode arbejde Esther og stort tillykke med titlen.