Generalforsamling 2022

februar 10, 2022 9:56 am Published by Leave your thoughts

Kære medlemmer i Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød.

Det er blevet tid til den årlige ordinære generalforsamling i de 2 klubber.
I år vil den blive afholdt tirsdag d. 29. marts kl. 19 til 21.

Efter nogle turbulente år går vi mod lysere tider og vi håber, derfor på at se så mange af jer som muligt til en aften, hvor i har mulighed for at kigge lidt om bag kulisserne på driften af vores 2 fantastiske klubber i vores start fællesskab.

Begge bestyrelser er åbne for nye stærke kræfter, hvorfor vi håber at møde nye som erfarne medlemmer, der kunne have lyst til at opleve og bidrage til vores fællesskab.
Blandt andet er der en ledig post som kasser i Birkerød.

Der vil også være mulighed for at høre nærmere om evt. andet frivilligt arbejde man kan byde ind med ved forsamlingerne.

Generalforsamlingen for Sigma Swim Allerød afholdes i klublokalet i Blovstrød Svømmehal, Byagervej 12, 3450 Allerød.
Forslag til dagsorden skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før. Forslag sendes til bestyrelse.allerod@sigmaswim.dk

Generalforsamlingen for Sigma Swim Birkerød afholdes i klublokalet i Birkerød Svømmehal, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.
Forslag til dagsorden skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før. Forslag sendes til bestyrelse.birkerod@sigmaswim.dk

De endelige dagsordner for begge generalforsamlinger vil fremgå af hjemmesiden www.sigmaswim.dk i henhold til klubbernes vedtægter.

På samme side kan i også læse vedtægter for de 2 klubber, referater for de tidligere generalforsamlinger og en præsentation af de 2 bestyrelser, som de ser ud i dag.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til bestyrelsesformand Allerød Louise Krag Andersen louisekragandersen@gmail.com og bestyrelsesformand Birkerød Mads Peters madspeters@hotmail.com

 

På forhåbentlig glædeligt gensyn

Med venlig hilsen
Bestyrelserne for Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød

Categorised in:

This post was written by Mette Klitvang