STØTTEFORENINGEN TIL MINDE OM SIGNE KRAG ANDERSEN

 

 

Som følge af Signes tragiske og uventede død den 17. december 2018, har Signes familie sammen med Sigmas bestyrelser valgt at oprette ”Støtteforeningen til minde om Signe Krag Andersen”.

Støtteforeningen blev oprettet den 18. marts 2019, og udover at bevare og ære Signes minde, har den til formål at indsamle midler, som kan anvendes til forebyggende og/eller sundhedsfremmende aktiviteter for konkurrencesvømmere i Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød.

Foreningen har holdt stiftende generalforsamling og valgt en bestyrelse, som skal igangsætte arbejdet med at skaffe yderligere midler, som kan anvendes efter formålsparagraffen. Som startkapital har Sigma Swim besluttet at indskyde de penge, som Signe havde stående på sin sponsor-konto.

I samarbejde med bestyrelserne for Sigma Swim, vil støtteforeningen aftale nogle faste tidspunkter, hvor ansøgninger til støtteforeningen kan komme i betragtning. Disse tidspunkter vil blive kommunikeret på www.sigmaswim.dk.

Et medlemskab af foreningen koster 250 kr. om året, men alle bidrag, store som små, modtages med glæde. Som medlem vil du få information om aktiviteter og uddelinger fra støtteforeningen.

Du kan støtte foreningen på MobilePay 889375. Husk at angive e-mail i bemærkningsfeltet.

Du kan ligeledes støtte foreningen ved at ”donere en arbejdsdag” til de forskellige vejvisningsarrangementer som klubben udbyder. Husk blot at give besked når du tilmelder dig vejvisningen.

Støtteforeningen vil parallelt hermed søge andre fonde, som kan bidrage til foreningens formål.

 

Vedtægter for støtteforeningen

 

ANSØGNINGSER MODTAGES LØBENDE.

Ansøgninger sendes til: tilmindeomsigne@gmail.com

 

 

BESTYRELSE

Stine Krag Stubbe
Formand

Peter Lanng Nielsen
Næstformand

Louise Krag Andersen
Kasserer

 

KONTAKT

E-mail: tilmindeomsigne@gmail.com
Tlf: 61 20 29 77