Og prisen går til…

januar 8, 2019 10:23 am Published by Leave your thoughts

Glad for at træne, tager ansvar, god kammerat, flotte resultater: Der var mange begrundelser for, at den enkelte pris, gik netop til den pågældende.

Årets svømmere fik flotte ord fra deres træner og en erindringspokal.
Talent Allerød: Silja Linderoth
Talent Birkerød: Axel Skov Andersson
Sigma 5 Allerød: Alma Geneser
Sigma 5 Birkerød: Jonathan Vallentin
Sigma 4: Karen Markussen
Sigma 3: Caroline Aagaard
Sigma 2: Julie K. Rose
Sigma 1: Thea Blomsterberg

Der var også prisen for bedste svømmepræstation. Denne blev overrakt at Flemming Poulsen. Prisen går til den svømmer, der har opnået flest finapoint i et løb i 2018.
Damer: Thea Blomsterberg for 200 bryst, indledende til EM, hvor Thea satte ny dansk juniorrekord i tiden 2.25.98 og fik 865 finapoint.
Herrer: Alexander Aslak Nørgaard for 1.500 fri til NM, hvor Alexander blev nordisk mester i tiden 14.37.90 og fik 901 finapoint.

En helt ny pris “Årets præstation”. Mia Hyldahl sagde, at der er tale om en pris der går på tværs af alle hold og som kan gives for ekstraordinære præstationer – ikke nødvendigvis svømmepræstationer. Prisen gik til Alexander Aslak Nørgaard for i 2018 at sætte nye danske juniorrekorder i 400, 800 og 1500 fri på kortbane, sølvmedalje til EM for juniorer –  og den seneste præstation til NM, hvor Alexander vandt det nordiske mesterskab for seniorer i 1.500 fri (14.37.90) og opnåede 901 point. Det er ikke bare den bedste præstation i Sigma. Det er det højeste antal finapoint en mandlig dansk svømmer har fået i 2018.

“Det gyldne stopur” er en pris der går til en frivillig, der har ydet en indsats ud over det sædvanlige. Det var næstformændene i de to klubber, Christer Stoltz og Pia Alexandersen, der motiverede priserne. I Allerød gik prisen til Bjarke Rose og i Birkerød til Lise Lotte Erichsen.

Tillykke til alle prismodtagerne.

8. januar 2018

Categorised in:

This post was written by Helle Refsgaard Amstrup