TRE SIGMA SVØMMERE MED LANDSHOLDET PÅ EURO TOUR

marts 24, 2019 9:45 am Published by Leave your thoughts

Skrevet af: Lise-Lotte Erichsen

Torsdag den 7. marts 2019 drog Sigmas landsholdssvømmere Alexander Aslak Nørgaard, Thea Blomsterberg og Caroline Erichsen sammen med træner Jonas Lundström og resten af landsholdet på Euro Tour.

Første stop var Barcelona og stævnet Trofeu Club Natacio Sabadell. Alle tre Sigma svømmere gjorde det godt til stævnet og kom hjem med følgende medaljer og placeringer:

Thea Blomsterberg: Sølv i 50 og 200 bryst samt bronze i 100 bryst.

Caroline Erichsen: Guld i 50 og 100 fly samt en 5. plads i 100 fri og en 6. plads i 50 ryg.

Alexander Aslak Nørgaard: Guld i 400 fri (ny stævnerekord) og sølv i 800 fri. Derudover vandt Alexander B-finalen i 200 fri.

Efter stævnet i Barcelona drog landsholdet videre til Antwerpen på teknisk camp, hvor der blev arbejdet med de små detaljer i forhold til starter, vendinger og taktiske forbedringer og forberedelser. Dygtige bioteknologer i Antwerpen hjalp svømmerne med at optimere deres svømmeteknik – alt sammen som forberedelse til Danish Open i begyndelsen af april.

LÆS CAROLINE OG ALEXANDER's TANKER HER

”Jeg har her i Antwerpen arbejdet rigtig meget med min flyteknik, fordi vi til stævnet i Barcelona så nogle ting, som vi helt klart skulle forbedre inden Danish Open. Det er noget med, at jeg skal svømme lidt fladere fly, så jeg ikke skal bruge så mange kræfter på at svømme op og ned, ligesom mine arme skal være lidt tættere på vandoverfladen. Og så er der jo bare rigtig gode muligheder for her i Antwerpen at få arbejdet med de ting, fordi der her er mulighed for langbanetræning og for at gøre brug af det kamera- og analyseudstyr, som de har her” fortæller Caroline Erichsen.

Alexander Aslak Nørgaard udtaler: ”Det vigtigste ved Euro Tour har været at komme ud og få testet formen af og lige se, hvor jeg er henne. Især det at få prøvet de sidste detaljer af, og se hvordan de fungerer, har været vigtigt for mig. Jeg har blandt andet prøvet en anden teknik på mine langdistance løb, end det jeg plejer. Det viste sig dog at være en teknik, der kun holdt de første 200m, og så var det ligesom det. Det var ret givende at gøre sig den erfaring, så jeg ved, at det ikke er den teknik, jeg skal bruge, når jeg kommer til Danish Open.”

 

 

 

 

 

Categorised in:

This post was written by Helle Refsgaard Amstrup