STOR HÆDER TIL SIGMA CHEFTRÆNER

april 10, 2019 8:44 am Published by Leave your thoughts

Foto: Eventmedia

Skrevet af: LiseLotte Erichsen

I forbindelse med det sidste A-finaleafsnit ved Danish Open/DM Junior 2019 blev Dansk Svømmeunions trænerpris overrakt Jonas Lundström fra Sigma Swim.

Bestyrelsesformand for Dansk Svømmetræner Sammenslutning (DSTS), René Thomsen, overrakte prisen.

For at en kandidat kan komme i betragtning, har følgende kriterier særlig betydning:
– Internationale resultater ved EM, VM eller OL skabt i den forgangne sæson.
– Den sportslige udvikling af enkelte atleter eller hold fra junior til internationalt seniorniveau.
– Udviklingen af klub og/eller træningsmiljøer.
– Trænerens fokus på udvikling af egne faglige kompetencer.
– Særlig indsats til gavn for dansk svømning bredt.

Trænere/landstrænere indenfor alle Dansk Svømmeunions discipliner, trænere i Danmark samt trænere til danske atleter i udlandet kan komme i betragtning.

I begrundelsen for valget af Jonas Lundström som årets træner udtalte René Thomsens: ”Jonas Lundström har med sin solide erfaring, sit engagement og sit tydelige lederskab, og i samarbejde med klubbens øvrige trænere og ledere, lykkedes med at få sat en ny og positiv retning for træningsmiljøet og organisationen omkring det.”

Videre udtaler René Thomsen: ”Det blev desuden til topplaceringer for to af svømmerne fra hans træningsmiljø, da der blev afholdt EM for Juniorer – og det blev endda til en medalje for en af dem. Sidst men ikke mindst førte Jonas Lundström i slutningen af 2018 sin klub til et suverænt dansk mesterskab for hold”.

Jonas Lundström stod i 2018 bag en række danske mestre og specielt nogle meget flotte resultater på juniorsiden, hvor en række danske juniorrekorder på både kort- og langbane tydeligt markerer hans succes som træner.

 

 

 

 

Categorised in:

This post was written by Helle Refsgaard Amstrup