ULRIK BLEV DANSK JUNIORMESTER I AQUATLON

maj 16, 2019 11:48 am Published by Leave your thoughts

Skrevet af Kirsten Andersen

I weekenden blev der afholdt DM i Aquatlon i Ringe for seniorer og juniorer. Sigma var repræsenteret med Ulrik Blach Petersen, der blev Dansk Juniormester og samtidig fik seniorbronze. Distancen var 1 km svømning og 5 km løb. Svømningen foregik i Ringe svømmehal og løberuten var en ud-hjem rute på 2500 m, der skulle gennemføres to gange.  Ulrik var først op af vandet og havde et godt skifte – og fik dermed et godt forspring – som han holdt ift. de øvrige juniorer. Daniel Damsbo fra vejle og Magnus Haarbeg fra Odense fik henholdsvis juniorsølv og juniorbronze, To stærke seniorherrer, Nicklas Røssner fra Aarhus og Casper Stenderup fra Ganløse overhalede Ulrik efter ca. 1000 m på løberuten og tog henholdsvis guld og sølv for seniorer.

 

Der var gang i den på stævnepladsen, idet der også blev afholdt 2. runde i Triatlon DM-Cuppen for aspiranter i de to aldersklasser 16-17 år, 14-15 år. Desuden deltog aldersklasserne 12-13 år samt 11-12 år, men her man valgt at undlade at kæmpe om DM-medaljer, da forbundet først og fremmest ønsker at de helt unge triatleter skal arbejde med det tekniske og få erfaringer. Her var triatlonkonkurrencen opdelt i en Aquatlon – og efter nogle timers pause cykling med fælles start. Den samlede tid for Aquatlon og cykling var gældende.

 

Her var Sigma Tri Allerød repræsenteret med Camille Nørby i aldersklassen 14.-15 år og Selma Nørby i aldersklassen 12-13 år. Camilla blev nr. 4 og Selma nr. 2 i sin aldersklasse. På herresiden var Sigma Tri Allerød repræsenteret med Gustav Dalsgaard i aldersklassen 16-17 år, der blev nr. 13 og Tobias Stenderup Jensen nr. 10 i aldersklassen 14-15 år.

 

Ud over DM Aquatlon og DM Triatlon Cup for aspiranter blev der blandt andet også afholdt 4:18: 4 og 2:7:2.

 

Derudover var Kajsa Grønberg Christensen fra Sigma Swim Birkerød, der stiller op for Ganløse tri med helt fremme, idet hun var hurtigst i aquatlondelen, men blev slået i cykelracet og sluttede som nr. 2 i aldersklassen 14-15 år.

 

Journalist Palle Søby har skrevet en artikel til Fyns.dk med masser af stemningsbilleder.

https://www.fyens.dk/faaborg-midtfyn/Triatlon-Skal-vi-tage-en-2-7-2-eller-en-4-18-4/artikel/3348660

 

 

 

 

 

Categorised in:

This post was written by Helle Refsgaard Amstrup