SIGMA3 TIL DMÅ-LANGBANE I AALBORG

juli 7, 2019 10:32 pm Published by Leave your thoughts
Sigma’s store S3 hold samt trænerne Emma og Bjarke drog i slutningen af juni til Aalborg for at deltage i de Danske Årgangsmesterskaber på Langbane. Hele 24 svømmere havde kvalificeret sig til mesterskabet.
Spændingen var stor, da det for flere var første gang, at de skulle deltage i et så langt stævne.
Første dag var helt fantastisk hvor 16 ud af 23 svømmere kvalificerede sig til hhv. B- og A-finalerne. I løbet af stævnet blev der slået adskillige personlige rekorder men desværre oplevede holdet også en række diskvalificeringer ikke mindst pga. tyvstarter. Svømmerne var mere end tændte på at yde deres bedste til dette stævne :-). I holdkonkurrencen opnåede Sigma en flot 3. plads kun slået af Hovedstaden og Aalborg Svømmeklub.
Der er et utroligt godt kammeratskab på holdet. Svømmerne er rigtig gode til at heppe på hinanden – også når det ikke går som forventet. En af de bedste indsatser kan tilskrives William Leander, der desværre ikke fik nogen krav tid, men tog bussen alene til Aalborg om lørdagen for at heppe på holdkammeraterne  Han blev i Aalborg under det meste af stævnet og var en god støtte for sine holdkammerater.
Sigma kom hjem med i alt 9 medaljer og en lang række top 10-placeringer fordelt på de to årgangsgrupper: