SIGMA SVØMMERE TIL IRISH SUMMER NATIONALS

august 15, 2019 9:19 am Published by Leave your thoughts

Flere Sigma svømmere har brugt en del af sommeren på at svømme internationale stævner. Således har Mia Steen Duus, Frederik Rindshøj og Caroline Erichsen sammen med Sigma træner Lasse Iversen og de øvrige svømmere fra landshold, Great Danes og holdkapprojekt deltaget i Irish Summer Nationals i Dublin fra onsdag den 24. juli til søndag den 28. juli.

Til dette stævne kunne kun to udlændinge deltage i A-finalen, og der blev ikke svømmet B-finaler. Et stærkt Tysk landshold deltog også i stævnet, og det betød desværre nogle ærgerlige missede finalepladser for Sigma svømmerne. Men masser af god stævneerfaring med at skulle svømme hurtig om morgenen er opnået og flere medaljer og en DANSK REKORD er det også blevet til.

I samtlige holdkapper var Sigma-svømmerne med til at sikre medaljer til Danmark. I 4 x 100 fri var Frederik således med til at sikre holdet guldet og en ny DANSK REKORD! Også på 4 x 200 fri og 4 x 100 medley var Frederik med på holdkapperne – og her blev det også til guld.

Caroline svømmede sig til holdkapguld i både 4 x 100 fri og i 4 x 100 medley. På sidstnævnte svømmede Caroline ryg-turen i ny PR. Mia svømmede en hurtig bryst-tur på denne holdkap og dermed også guld til Mia. Mia var også med på 4 x 200 fri holdkappen, og med til at sikre Danmark guldet.

Både Caroline og Frederik svømmede med på 4 x 100 medley mix holdkap – og var med til at sikre Danmark sølvmedaljen.

Mia Steen Duus svømmede sig derudover til individuelt guld i 400 IM og 200 IM. På 200 fly blev Mia egentlig ramt af reglen om max to udlændinge i finalen – men da der kun var ti seniorsvømmere i alt på disciplinen fik Mia lov at svømme finalen. Her svømmede hun sig til en 4. plads.

Frederik Rindshøj blev nr. 4 I indledende I 200 fri – men de tre før ham var desværre også udlændinge så ingen finale i 200 fri. Caroline Erichsen svømmede sig i top i alle sine individuelle løb, men blev i alle løb ramt af reglen om kun to udlændinge i finalerne.

Nu er der endelig sommerferie for de tre Sigma svømmere.