PERNILLE BLUME TILBAGE TIL SIGMA SWIM

august 20, 2019 9:45 pm Published by Leave your thoughts

 

Efter en turbulent periode, har det været vigtigt for Danmarks dygtigste svømmer at få skabt stabilitet omkring sig, så hendes fokus kan være 100% på OL i Tokyo 2020.

Den stabilitet skal primært findes i en god, tæt og tillidsfuld relation til sin træner og det er Pernille sikker på at hun får i samarbejdet med Sigma Swim træner, Jonas Lundström. I 2019 blev Jonas kåret som Årets Træner i Danmark af sine trænerkolleger. Han har haft to meget succesfulde sæsoner i Sigma Swim ved bl.a. at vinde titlen som det bedste hold i Danmark i 2018, samt opnået flere internationale udtagelser af sine svømmere.

”Det er meget vigtigt for mig at finde et miljø der giver mig den fornødne ro til at have fokus på det vigtigste, nemlig svømningen. Med skiftet til Sigma Swim er jeg sikker på, at jeg får det, da jeg synes rigtig godt om Jonas som person og især efter VM er jeg sikker på vi får et rigtig godt samarbejde” udtaler Pernille Blume.

I Sigma Swim er der også glæde over Pernilles beslutning om at vende tilbage til Sigma Swim. I klubben svømmer i forvejen mange af Danmarks dygtigste svømmere.

”At Pernille ønsker at vende tilbage til Sigma er vi rigtig glade for. Pernille er en meget positiv rollemodel for svømningen, og vi er stolte af at kunne byde hende velkommen tilbage til vores miljø. Det er en rigtig spændende sæson vi går i møde med OL som højdepunkt, og vi vil selvfølgelig bakke op om Pernilles høje ambitioner på lige fod med vores øvrige potentielle OL- deltagere” udtaler Sigma Swims klubchef, Mia Hyldahl.

I løbet af den kommende sæson
skal Pernille træne meget i udlandet,
samt deltage i flere internationale stævner, herunder også det nye stævne- koncept ”International Swimming League”, hvor verdens bedste svømmere konkur- rerer mod hinanden. Hertil er også en anden Sigma-svømmer udtaget, Anton Ørskov Ipsen.

Sigma Swim er et af Danmarks førende svømmemiljøer og er et samarbejde mellem klubberne i Allerød og Birkerød. Historisk
har Sigma Swim haft svømmere udtaget til OL 12 gange siden 1996.

 

For yderligere info kan klubchef Mia Hyldahl kontaktes på 2144 4590 eller Mia.hyldahl@sigmaswim.dk

Categorised in:

This post was written by Helle Refsgaard Amstrup