THEA’s VM

september 9, 2019 3:36 pm Published by Leave your thoughts

 

 

Sigmas juniorsvømmer Thea Blomsterberg var den sidste Sigma-svømmer, der kunne gå på sommerferie. Thea deltog nemlig som en ud af blot to kvalificerede danskere ved VM for juniorer i Budapest fra 20. til 25. august.

Thea leverede en flot indledning på VM Junior, hvor hun på første dagen svømmede 50m brystsvømning. Her forbedrede Thea sin egen danske juniorrekord som var under en måned gammel. I semifinalen forbedrede Thea endnu engang juniorrekorden og den lyder nu 0.31.70. I finalen svømmede Thea en smule over sin juniorrekord og sluttede på en flot 8. plads.

Thea fortsatte den flotte svømning på den dobbelte distance – 100 bryst. Også her forbedrede Thea sin egen danske juniorrekord – først i indledende og siden i semifinalen. Den danske juniorrekord er nu så hurtig som 1.08.61. Thea var blot 9/100 sekund fra en finaleplads og blev således nr. 9.

Thea stillede også op i den mere uvante distance 200 medley – her forbedrede Thea sin personlige rekord med mere end 1 sekund.

Sidste løb til VM for Thea var 200 bryst, som normalt er Theas bedste disciplin. Thea var seedet til en 3. plads, og der var derfor gode forhåbninger om en plads i finalen. Med tiden 2.28.70 blev det til en samlet 9. plads i et løb, hvor Thea ikke helt kunne finde de rigtige takter.

Alt i alt en forrygende sæson for Thea som nu er indehaver af samtlige danske juniorrekorder i brystsvømning – både på kortbane og langbane.

Categorised in:

This post was written by Helle Refsgaard Amstrup