SIGMA SWIM VINDER GULD TIL DET DANSKE ÅRGANGSMESTERSKAB FOR HOLD PÅ HJEMMEBANE

oktober 7, 2019 8:54 am Published by Leave your thoughts

Efter 2 dage med fantastisk svømning kunne årgangssvømmerne fra SIGMA SWIM kalde sig det bedste årgangshold i Danmark

SIGMA SWIM’s  konkurrencesvømmere for årgangen 2006/2007 piger og 2005/2006 drenge mødtes i weekenden for at dyste om hvem, som kan kalde sig Danmarks bedste årgangshold.

Svømmerne var mere end tændte på at yde deres bedste for holdet på hjemmebane, og der blev kæmpet for ethvert hundrededels sekund for at sikre så mange points i konkurrencen som muligt. Mange points blev hentet hjem, og efter 42 konkurrencer havde Sigma hele 1000 points mere end nummer 2, Hovedstadens svømmeklub. Dermed kunne årgangsholdet hæve pokalen over hovedet og juble over guldet. En tydelig glad klubchef, Mia Hyldahl fortalte at pokalen var kommet hjem igen, og at det er hele 5 år siden sidst, SIGMA vandt den titel. Hun fortalte videre, at dette er et klart bevis for, at klubbens talentudvikling fungerer rigtig godt, og sikrer, at klubben altid har et højt niveau. De sidste 10 år har Sigmas årgangshold ligget i top 3, men at vinde så overlegent som i år, bekræfter os i at de justeringer og det arbejde som lægges, har været rigtige.

 

Stort tillykke til svømmerne og ikke mindst trænerne på S3!

 

 

 

Categorised in:

This post was written by Helle Refsgaard Amstrup