MANGE MEDALJER TIL SIGMA SWIM VED ÅRETS DANSKE MESTERSKAB FOR ÅRGANGSSVØMMERE PÅ KORTBANE

februar 3, 2020 10:31 am Published by Leave your thoughts

SIGMA SWIMs årgangssvømmere deltog i weekenden til årets store danske mesterskaber for piger årgang 2006/2007 og drenge årgang 2005/2006, på kortbane i Gladsaxe.

SIGMA SWIMs Sigmas svømmere fik et brag af et mesterskab hvor hele 81% af svømmerne tog personlige rekorder, noget som regnes som at være rigtig godt. Det blev også vundet hele
19 individuelle medaljer til SIGMAs svømmere.

• Magnus Jacobsen vandt bronze i 400m FRI og 200m BRYST

SIGMA SWIM var også godt repræsenteret på medaljeskamlen i de forskellige holdkapper og fik her hele 6 medaljer med hjem. Pigerne tog sølv i alle discipliner (4x 50m MEDLEY, 4x200m IM MEDLEY og 4x 100m FRI) og holdet bestod af Andrea Lindberg Vedøe, Astrid Mulipola, Mille Frydendahl og Agnete Boelt. Drengene var også hurtig svømmende og vant guld i 4x200IM MEDLEY og 4x100m FRI med Tobias Rosengaard, Sebastian Sand Gottlieb, Magnus Jacobsen og Hector Kaltoft. I 4x50m MEDLEY-konkurrencen fik drengene en flot bronzemedalje. Holdet bestod af Oliver Lassen, Tobias Rosengaard, Theodor Wernberg Løvgreen og Sebastian Sand Gottlieb.

Som en del af Danmarksmesterskabet blev det også kåret en kategorivinder i henholdsvis RYG, FRI, FLY og BRYST på baggrund af præstationerne i samtlige individuelle løb og stilarter.

I kategorien BRYST fik SIGMA 3 pokaler med hjem. Tobias Rosengaard vandt guld, Mille Frydendahl og Hektor Kaltoft vandt begge sølv. I kategorien RYG vandt Agnete Boelt guld. I kategorien FRI vandt Andrea Lindberg Vedøe guld. Til sidst, men ikke mindst, vandt Magnus Jacobsen bronze i kategorien FRI.