Ny assisterende elitetræner i Sigma Swim

juli 16, 2021 12:03 pm Published by Leave your thoughts

Ny assisterende elitetræner ansat i Sigma Swim

 

Efter en spændende ansættelsesproces med rigtig stærke kandidater, er der nu lavet en aftale med den kommende assisterende elitetræner i Sigma Swim.

Der bydes et stort velkommen til Magnus Andersen, som forventes at starte den 1. September 2021.

Magnus er 36 år og kommer fra en lignende stilling i Helsingør Svømmeklub og har forud for sin tid i Helsingør også haft flere år i Herlev. Magnus er selv tidligere elitesvømmer og har i alle sine aktive år, svømmet i netop Sigma Swim og Blovstrød. Så det kan næsten betegnes som et ”velkommen hjem” til Magnus.

Udover at være uddannet inden for svømmetrænerbranchen, er Magnus også uddannet skolelærer.

Sigma Swims elitetræner, Jonas Lundström siger om ansættelsen: ”Med Magnus får Sigmas træner team og svømmere en meget kompetent og dygtig træner, som kommer til at bidrage med rigtig mange gode ting – jeg ser frem til at han starter”.

I klubben glæder vi os til at Magnus starter, så vi kan tage hul på den nye hverdag efter Flemming Poulsens stop. Vi håber at alle i Sigma Swim vil tage rigtig godt imod Magnus og ser frem til hans start i Sigma.

Categorised in:

This post was written by Mette Klitvang